16-я Міжнародна виставка трубопроводів, труб, дроту, кабелю і металовиробів, технологій та устаткування для їх виробництва.

Понад 2600 ключових гравців з галузі представлять інновації від дротової, кабельної та трубної промисловості на 110 000 квадратних метрів чистого виставкового простору в 15 залах за 5 днів виставки. З цими показниками виставкові центри Дюссельдорфа значною мірою підтверджують свої позиції № 1 як провідні торгові ярмарки для секторів дроту, кабелю та труб.

Wire 2018 буде проходити в виставкових залах No.9-16. На дисплеї будуть представлені машини та обладнання для виготовлення та обробки дроту, інструментарій для технологічних процесів та допоміжні матеріали для технологічного проектування, а також матеріали, спеціальні дроти та кабелі.

На додаток до цього, будуть представлені інновації з областей вимірювання та контролю технологій, а також тестування та спеціалізовані галузі. Ще більше уваги буде приділено кабелю зі скловолокна. З цим кроком Messe D?sseldorf реагує на зростаюче використання кабелю зі скловолокна в секторах енергетики, будівництва та зв’язку.

Обладнання для виробництва дроту, кабелю та скловолокна буде представлено в Залах No.9-13 і 16, крепіжні технології в залі No.15. Сітка для зварювання та виготовлення пружин можна знайти в Залі No.13.

Традиційно добре представлені на виставці участники з Італії, Бельгії, Франції, Іспанії, Австрії, Нідерландів, Швейцарії, Туреччини, Великої Британії, Швеції та Німеччини. З зарубіжжя, як очікується, багато компаній з США, Південної Кореї, Тайваню, Індії та Китаю.

Tube 2018 буде представлена ??в залах No.3-7 і залів No.16 і 17. Його широкий діапазон включає в себе машини та обладнання для виробництва труб, термообробки та оснастки, а також сировина, трубні аксесуари, б/у машини, технологічні інструменти, допоміжні матеріали, вимірювальні та контрольні технології, а також тестування.

Ця тематика доповнюється технологіями трубопроводів та OCTG, профілями та машинами, а також пластиковими трубками. У відповідь на стійкий високий попит з боку Китаю ця подія знову займатиме Китай Павільйон. Під заголовком «Знайомство з надбанням Китаю» китайські компанії з секторів дроту, кабелю та труб будуть представлені в залі No.16.

Трубні аксесуари розташовані в Залі No.17, торгівля трубопроводами та виготовлення труб можна знайти в Залах No.3 та 4, в холі No.5 наведена технологія згинання та формування труб. Машини та установки, а також машини для обробки труб представленні в залах No.6 та 7а. Профілі та пластикові трубки можна знайти в Залах No.3 до 7, а також з No.16 і 17.

На Tube 2018 серед країн представлених більшістю учасників є Італія, Нідерланди, Іспанія, Туреччина, Франція, Великобританія, Австрія, Швейцарія, Польща та Німеччина. Більшість закордонних експонентів прибудуть з Індії, США, Китаю та Південної Кореї.

Країна, місто: Dusseldorf, Germany
Виставковий центр: Messe D?sseldorf
Періодичність: Щорічно
Строки проведення: 16.04.2018 – 20.04.2018
Організатори: Messe D?sseldorf GmbH
Website: https://www.wire.dehttps://www.tube.de